İSU ANAOKULU

Belgegeçer :
WEB https://isuanaokulu.meb.k12.tr
Adres : SERDAR MAHALLESİ İSTANBUL KARAYOLU CADDESİ İSU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ SİTESİ NO.59 İZMİT/KOCAELİ
VİZYON : Bütüncül ve evrensel bir bakış açısıyla, milli manevi değerlerini benimsemiş ve kültürüne sahip çıkan, bilimsel düşünen, proje üreten ve öğreten, kendine güvenen, kendini ve çevresini olduğu gibi kabul eden gelişimi açık yenilikçi, çağdaş bireyler yetiştirmek temel hedefimizdir.
MİSYON : Okulumuz yenilenen ve sürekli gelişen dünya yapısında aile ve okul işbirliği ile, en nitelikli eğitim yöntemlerini kullanarak, öğrencilerimizi toplumun bir parçası olarak yetiştirerek, insanlığa değer katan, mutlu, üretken, özgüveni yüksek, fark yaratan bireyler haline getirmeyi ve sosyal hayata en iyi şekilde hazırlamayı amaçlar.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :İkili öğretim
Saatler : 08.00-18.00
Isınma : Doğalgaz ve Klima
Servis : Servis kullanılmamaktadır
Ulaşım : Tramvay, minibüs ve yaya yolu ile ulaşım sağlanabilmektedir.
Yerleşim Yeri : Serdar Mah. İstanbul Karayolu Cad. İSU Genel Müdürlüğü Sitesi NO:59 İzmit/KOCAELİ
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz konum olarak merkezi bir lokasyonda olmakla birlikte İzmit İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü´ne 1.7 km, il merkezine ise 3 km uzaklıkta bulunmaktadır.
Kontenjan Bilgileri : 40
Sportif Etkinlikler : Jimnastik, bale
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :
Diğer Hususlar : Okulumuzda jimnastik, bale, ingilizce, drama, mutfak atölyesi, demokratik değerler eğitimi ve satranç branşları bulunmaktadır.